Reprodueix vídeo

Tripod Learning Center és un centre d’estimulació primerenca, on pares i fills de 0 a 3 anys d’edat vénen a gaudir d’una infinitat d’activitats amb l’objectiu d’ajudar-los en el seu creixement neurològic.
Els primers anys de vida són fonamentals per a un desenvolupament òptim del bebè.

Pares i fills acompanyats pel seguiment d’una psicòloga enriquiran amb diferents materials tant les àrees sensorials com les motores potenciant el desenvolupament neurològic de cada nadó.

 • Primers Mestres

  Per al nostre centre, tal com molts autors deien, el primer mestre del bebè són els seus pares, així doncs formem als pares oferint-los eines i estratègies per a ajudar en el creixement social, físic i intel·lectual dels seus fills.

  Primers Mestres
 • Programa Individualitzat

  Amb un programa individualitzat i segons el ritme de desenvolupament de cada bebè anirem treballant l'evolució de cada nen/a, en cadascuna de les àrees del desenvolupament de les diferents habilitats.

  Programa Individualitzat
 • Espai dels nens

  Espai on trobareu diferents materials per poder proporcionar a l´infant, experiències sensorials i motores diverses. Un espai on els nens seran educats des del respecte i la llibertat de moviment.

  Espai dels nens

"La major llibertat és el dret a la intel·ligècia" Glenn Doman

Webinars Tripod Learning

Estimulació Primerenca per a famílies al canal Youtube del Col·legi Montserrat

Tripod Learning als medis de comunicació

Tripod Learning del Col·legi Montserrat als medis de comunicació
Tallers Tripod Learning
0