SI ETS UNA PERSONA

Coherent

Motivadora

Dialogant

Compromesa

Creativa

Innovadora

Vocacional

Organitzada

I desitges facilitar-nos les teves dades perquè les tinguem en compte de cara a futurs processos de selecció de professorat o PAS al Col·legi Montserrat, completa si us plau el següent formulari, on podràs adjuntar també el teu currículum vitae.

Personal docent


Personal docent


El Col·legi Montserrat és una escola integradora, de qualitat i diferenciada que voler ser una referència en el món educatiu. Es regeix per un Projecte Educatiu coherent, dinàmic i global, obert al canvi i la innovació. Som una escola compromesa amb l’educació integral, tant del cor com de la intel·ligència, de nens i joves, des de les seves primeres passes fins la universitat, afavorint l’excel·lència humana, física, intel·lectual, espiritual i social.
 
La nostra escola vol ser una Organització Intel·ligent, una Comunitat d’Aprenentatge, capaç de compartir coneixement, un Centre on els estudiants aprenen avui allò que faran demà.
Howard Gardner va afirmar quan ens va visitar per primera vegada: “Allò que realment impressiona del Col·legi Montserrat és l’aprenentatge de tota l’escola i l’equip que ensenya. Mentre l’equip acadèmic aprengui, els nens continuaran aprenent”.

Perfil docent Natzaret amb #SegellColeMontse